2017-10-28 Obs! Bråttom! För Dig som planerar deltaga på O-Ringen i Ångermanland 2018: Du kan spara några hundralappar genom att anmäla Dig redan nu (senast nov 1). Vi gör denna gång inte någon gemensam anmälan utan var och en anmäler sig själv via O-Ringens hemsida (ta Dig dit via menyval Andra orienteringar) . IBM-are anger IBM-Klubben som klubb.

Det är samma anmälningssystem som förra året. Behöver Du hjälp, kontakta mig 070 5674447 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

2017-10-03 Våra Tisdagsorienteringar i dagsljus är nu avslutade för säsongen, men ännu återstår ett antal spännande uppgörelser i mörker. Tyvärr fick vi ingen arrangör till denna tisdag men kolla menyval TisdagsOL - ... för införmation om de kommande tisdagarna!

2017-08-24 Missa inte KM som går i norra Törnskogen på tisdag (29 aug). Se ESIK:s program för inbjudan. Ingen föranmälan.

2017-08-03  Större delen av sommaren har redan passerat. Vi har som vanligt haft våra sommarträningar efter midsommar och ett tiotal från oss har deltagit i O-Ringen i Värmland. Nu är det dags för höstens Tisdagsorienteringar. Den första arrangeras av ESIK och äger rum redan den 8 aug, vi samlas vid Rösjöbadet där man kan ta ett skönt dopp efteråt.

2017-06-19 Dags för vår SommarOL! Tre veckor framåt från midsommar ordnar vi även i år sommarträning på tis- och torsdagar. Förenklade arrangemang, se programmet! (Detta nås även via menyval 'TisdagsOL... ')