2017-10-03 Våra Tisdagsorienteringar i dagsljus är nu avslutade för säsongen, men ännu återstår ett antal spännande uppgörelser i mörker. Tyvärr fick vi ingen arrangör till denna tisdag men kolla menyval TisdagsOL - ... för införmation om de kommande tisdagarna!

2017-08-03  Större delen av sommaren har redan passerat. Vi har som vanligt haft våra sommarträningar efter midsommar och ett tiotal från oss har deltagit i O-Ringen i Värmland. Nu är det dags för höstens Tisdagsorienteringar. Den första arrangeras av ESIK och äger rum redan den 8 aug, vi samlas vid Rösjöbadet där man kan ta ett skönt dopp efteråt.

2017-06-19 Dags för vår SommarOL! Tre veckor framåt från midsommar ordnar vi även i år sommarträning på tis- och torsdagar. Förenklade arrangemang, se programmet! (Detta nås även via menyval 'TisdagsOL... ') 

2016-06-01 Observera att Saab har ett arrangemang vid Granskog onsdagen den 7/6. Se Inbjudan!

2017-05-29 Missa inte KOMPISKAVLEN i morgon tisdag. Sätt ihop ett tremannalag med kompisar och anmäl laget. Annars KOM till vårt TC vid 17-tiden så kan vi sätta ihop lag på plats. Du kan också ta en enskild bana   --- Se Inbjudan